http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ που δεν δημοσιεύτηκε στο internet.


Κάντε κλικ στην εικόνα να μεγαλώσει



4 σχόλια:

  1. Σαφώς και θα πάρουμε αυξήσεις όσες και τα προηγούμενα χρόνια. Όχι σαν όλους τους άλλους που τους κάνουν μειώσεις. Εμείς είμαστε ειδική περίπτωση. Είμαστα αναντικατάστατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε χρώμα.
    Χρώμα έχετε. Μαύρο, κατάμαυρο. Φασιστόμουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι δεν αντέχουν την κριτική και τις αλήθειες και κρύβονται πίσω από το βρίσιμο. Μην σβήνετε το σχόλιο έτσι να φαίνεται το επίπεδο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλοίμονο αν μπαίναμε στη διαδικασία να απολογούμαστε στον κάθε κακόπιστο ο οποίος επειδή δημοσιεύσαμε μία ανακοίνωση της ΔΑΚΕ, την οποία δεν είδαμε δημοσιευμένη στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα, μας χαρακτηρίζει φασιστόμουτρα. Υβριστικά σχόλια αυτού του επιπέδου στο μέλλον θα διαγράφονται, εκτός και αν έχουν επιχειρήματα να υποστηρίξουν αυτό που ισχυρίζονται.
    Δεν φιμώνεται και δεν θα φιμωθεί κανένας στο μέλλον, που έχει κάτι να πει. Να εκφράσει κριτική, αντίθετη άποψη, αντιπαλότητα και ότι άλλο. Δεκτά όλα εκτός από το στείρο λόγο με κύριο συστατικό τις βρισιές.
    Ανώνυμε των 9:44 έχεις κάτι να πεις για την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ? Πες το χωρίς χαρακτηρισμούς και βρισιές! Έχεις κάτι να πεις για τις σατιρικές (αλλά με σοβαρό περιεχόμενο) αναρτήσεις? Να χαρούμε να σε ακούσουμε με προσοχή!
    Μπορείς και καλύτερα κάνε μία προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.