http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Αόριστες απαντήσεις για το INTERCITY

ΣΠ. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ:

Αόριστες απαντήσεις για το INTERCITY


«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αόριστη είναι η απάντηση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δ. Ρέππα, για τον ακριβή χρόνο επαναδρομολόγησης του απευθείας INTERCITY της Δυτικής Θεσσαλίας, δήλωσε ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος
 ο οποίος είχε καταθέσει πρόσφατα σχετική ερώτηση στη Βουλή, με αφορμή την μεγάλη ζήτηση μετά την μεγάλη κατολίσθηση στα Τέμπη αλλά και και την υπάρχουσα δέσμευση του τ. Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Ε. Στυλιανίδη από τις 7.10.09.

Όπως μας ενημέρωσε ο τ. υφυπουργός Παιδείας η απάντηση του κ. Ρέππα έχει ως εξής:

"Σε απάντηση της ανωτέρω Ερώτησης με αριθμό 2556/14-12-2009, που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 307745/Φ.70.1.1/3.4/21-12-09 έγγραφο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., θέτουμε υπόψη σας ότι η Εταιρεία μετά την αναδιοργάνωση του συνόλου των δρομολογίων από 01-08-09 συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως η αυξημένη ζήτηση και οι ανάγκες εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες παρεμβάσεις στο δρομολογιακό πλέγμα, οι οποίες είναι δυνατές.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται και η ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος δρομολόγησης του απευθείας Ιntercity της Δυτικής Θεσσαλίας".

Ο Βουλευτής κ. Σ. Ταλιαδούρος σχολιάζοντας την απάντηση του Υπουργού δήλωσε:

"Η απάντηση του Υπουργού είναι ασαφής και αόριστη και δεν δεσμεύει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλίας και επομένως της Καρδίτσας. Και τούτο γιατί υπενθυμίζω ότι ο τ. Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Ε. Στυλιανίδης είχε αναθεωρήσει την απόφαση κατάργησης του δρομολογίου αυτού.

Θέλω να πιστεύω ότι η τελική απόφαση του Υπουργού Μεταφορών θα είναι άμεση και το δρομολόγιο του Ιντερσίτυ θα επαναδρομολογηθεί ώστε να μην καταδικαστεί σε συγκοινωνιακό αποκλεισμό η Δυτική Θεσσαλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.