http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Οργισμένη αντίδραση του Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη για την τακτική του ΟΣΕ


Θέση στις πληροφορίες που υπάρχουν από τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων, πήρε σήμερα ο Νομάρχης Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης, σχετικά με την ενίσχυση των ανταποκρίσεων των τοπικών δρομολογίων Καλαμπάκας-Παλαιοφάρσαλου και Καλαμπάκας-Λάρισας από τις 21 Φεβρουαρίου.

Η ενίσχυση αυτή, θα γίνει με τα προαστιακά τρένα της Θεσσαλονίκης, τα αρτηριακά Αθήνας Θεσσαλονίκης και τα τοπικά Λάρισας-Βόλου.

«Αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για ενίσχυση των ανταποκρίσεων μας απογοητεύουν περισσότερο απʼ ότι ελπίζαμε γιατί πιστεύαμε ότι η σημερινή κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη είχε υποσχεθεί θα επανέφερε τα δρομολόγια απευθείας από Καλαμπάκα – Τρίκαλα – Καρδίτσα προς Αθήνα. Το αίτημά μας παραμένει, αυτή η γραμμή είναι η μόνη γραμμή που είναι επικερδής και δεν κατανοούμε τους λόγους που μία κερδοφόρα διαδρομή του Ιντερσίτι να καταργείται και να εκτελούνται άλλες διαδρομές που είναι ζημιογόνες. Αυτό προφανώς δεν έχει να κάνει με την καθαρά οικονομική διαχείριση του ΟΣΕ παρά μόνο με πολιτικούς λόγους. Και για αυτούς τους πολιτικούς λόγους θα πιέσουμε έτσι ώστε η απευθείας γραμμή να επανέλθει», ανέφερε ο κ. Βλαχογιάννης, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την απογοήτευσή του αλλά και την οργή του για τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό του ΟΣΕ προς το αίτημα της Δυτικής Θεσσαλίας.

«Trikala-News» 18/02/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.