http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Επιλογές απο τα πτωτοσέλιδα της Κυριακής που μας ενδιαφέρουν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σύνταξη στα 67 με "ενισχυμένα ένσημα"! Το σχέδιο της κυβέρνησης για τα νέα όρια ηλικίας ανακοινώνει την Τρίτη ο Ανδρέας Λοβέρδος".

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Πληρώστε τους την Τετάρτη".
 
ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Ολο το σχέδιο για τις συντάξεις. Αποκλειστικό: Για ποιους ανεβαίνουν τα όρια ηλικίας. Τι θα γίνει με τα βαρέα και ανθυγιεινά. Τι αλλάζει για Ενοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας . Ποιοι διασώζονται".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ιστορίες αλόγιστης σπατάλης. Εξωφρενικά επιδόματα, σκανδαλώδεις αυξήσεις και αμοιβές υπαλλήλων στη Βουλή και τον ΟΣΕ".
(Εχει μία εμμονή με τον ΟΣΕ η Καθημερινή, έτσι?)

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Η μαύρη λίστα των επιδομάτων. Δημόσιο: Ποιες είναι οι ειδικές παροχές των υπαλλήλων που θέλει να...ψαλιδίσει η κυβέρνηση".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ολοι στην απεργία του ΠΑΜΕ την Τετάρτη στις 10 Φλεβάρη. Στην ενιαία αντεργατική επίθεση καθολική εργατική αντεπίθεση".

0Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Καταιγίδα" για μισθωτούς ελεύθερους επαγγελματίες. Εντός της εβδομάδας ανακοινώνεται το φορολογικό νομοσχέδιο".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Κόβονται δώρα και άδειες! Αυτές είναι οι ...παροχές και οι ...αυξήσεις που υποσχόταν ο Γιώργος".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Οικογενειακό τεκμήριο 35.000 ευρώ. Θα ισχύει για κάθε 4μελή οικογένεια με σπίτι και αυτοκίνητο. Αντικειμενικό σύστημα φορολόγησης με τον νέο νόμο για όσους διαφεύγουν μέχρι σήμερα από την Εφορία".

ΝΙΚΗ: "Εμφύλια σύρραξη "ματώνει" το ΠΑΣΟΚ. Μέχρι τελικής πτώσης ο πόλεμος λαϊκών - εκσυγχρονιστών".

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Είπα- Ξείπα Παπανδρέου με κόστος 825 εκατ. ευρώ. Πώς πληρώνουμε ακριβά την ...αργοπορία του πρωθυπουργού να εφαρμόσει αυτά που έλεγε προεκλογικά ο Κ. Καραμανλής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.