http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Τέλος ο... προεκλογικός προαστιακός Θράκης

Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Μια αφορμή αναζητούσαν στον ΟΣΕ για να κόψουν τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου της Θράκης και τη βρήκαν στα έργα που πραγματοποιούνται στο τμήμα μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης.
Ο συγκεκριμένος προαστιακός ήταν ένα από τα προεκλογικά πυροτεχνήματα που είχε εξαπολύσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Με τη μεταφορά τροχαίου υλικού από άλλες περιοχές της χώρας ο προαστιακός Θράκης ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου με 8 δρομολόγια την ημέρα στο τμήμα Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη - Κομοτηνή και από την αρχή εμφάνισε χαμηλές πληρότητες  της τάξης των... 5-6 επιβατών ανά δρομολόγιο. Ολως τυχαίως, η Ροδόπη αποτελεί την εκλογική περιφέρεια του Ευρ. Στυλιανίδη, τέως υπουργού Μεταφορών.
Χθες και ύστερα από σχεδόν 5 μήνες αναιμικής λειτουργίας η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε την επ' αόριστον αναστολή της λειτουργίας του προαστιακού, καλώντας όσους επιβάτες ενδιαφέρονται σχετικά να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό της κέντρο (210-5297777, από τις 7 το πρωί ώς τις 8 το βράδυ τις καθημερινές) για επιπλέον πληροφορίες

(Σχόλιο Σιδηροδρομικού: Για να το γράφουν στην Ελευθεροτυπία, κάτι παραπάνω ξέρουν έτσι;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.