http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Με συμμετοχή ΟΛΠ ο διαγωνισμός στο Θριάσιο

 
Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται ότι θα προχωρήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού για το εμπορευματικό κέντρο του ΟΣΕ στην περιοχή του Θριάσιου Πεδίου.

Το έργο, που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την ανάπτυξη των διαμεταφορών στη χώρα μας, θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά αντικείμενο διαγωνισμού ο οποίος η διοίκηση του ΟΣΕ ευελπιστεί ότι θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

Τα τεύχη δημοπράτησης είναι ήδη έτοιμα και αμέσως μετά το Πάσχα θα κινηθούν οι διαδικασίες για τον διαγωνισμό που αναμένεται ότι θα συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρίες όλων των εμπλεκόμενων κλάδων (διαχείρισης, μεταφορών, κατασκευαστικές).

Στον νέο διαγωνισμό βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής του εταιρείας Logistics η οποία ιδρύθηκε για το σκοπό αυτών.

Ο ΟΛΠ, όπως έχει περιγράψει και διευθύνων σύμβουλος του κ. Ανωμερίτης, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το εμπορευματικό του Θριάσιου αφού σε αυτό θα συγκεντρωθεί το μέγα μέρος των δραστηριοτήτων της Αττικής, ενώ παράλληλα θα έχει άμεση σιδηροδρομική ανταπόκριση με το εμπορικό λιμάνι του Ν. Ικονίου, από το οποίο διακινούνται καθημερινά χιλιάδες εμπορευματοκιβώτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.