http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε στην τρόϊκα ότι κλείνει γραμμές του ΟΣΕ

 
Capital.gr: Ανοίγουν 6 επαγγέλματα, κλείνουν γραμμές του ΟΣΕ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε στην τρόικα των διαπραγματευτών ότι θα προχωρήσει και στο κλείσιμο των ζημιογόνων γραμμών του ΟΣΕ. Σύμφωνα με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη θα καταργηθούν όλες οι ζημιογόνες γραμμές, με εξαίρεση όσες καλύπτουν κοινωνικές ανάγκες, οι οποίες και θα προκηρυχθούν ως άγονες επιδοτούμενες μετά από διαγωνισμό, σύμφωνα με τις διαδικασίες που διέπουν τα αεροπορικά και ναυτιλιακά δρομολόγια.

Σχόλιο δικό μας: Να ξεσκονίσουμε εκείνη την προεκλογική ανακοίνωση της ΠΑΣΚ (του Οκτωβρίου, με υποψία απο πολιτικές θέσεις) ή δεν χρειάζεται;
Εκείνη που έλεγε «4 Οκτωβρίου ΤΕΛΟΣ, 5 Οκτωβρίου μια άλλη μέρα ελπίδας»

2 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζημιογόνες είναι ΟΛΕΣ οι γραμμές του ΟΣΕ και ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ. Με τον τρόπο που λειτουργούσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και μετά από τόσους μήνες απραξίας και συνέχισης της ρεμούλας, από πουθενά δεν υπήρξαν τα έσοδα που θα ισισκέλιζαν κάποιο τμήμα, κάποια υπηρεσία έστω.
    Και αυτό φαίνεται πως το επισήμαναν οι Υπουργοί μας στους ελεγκτές του ΔΝΤ/ΕΕ κλπ και υποσχέθηκαν ΚΛΕΙΣΙΜΟ ζημιογόνων γραμμών. Από κοντά και οι κονδυλοφόροι-μαρκουτσοφόροι υπάλληλοι του Χατζηδάκη, να σκούζουν καθημερινά κατά του ΟΣΕ και να ζητούν κλείσιμο γραμμών, όχι εξυγίανση. Σκοτίστηκαν αν πηγαίνει τρένο στη Φλώρινα, τη Στυλίδα, την Τρίπολη. Την Τρίπολη; Ειδικά γι' αυτή τη γραμμή βγάζουν σπυράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.