http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Σ. Σακοράφα: Κοινωνικά άδικα τα μέτρα

 
 
Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε «παρούσα» στην ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τα μέτρα ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας από ΕΕ και ΔΝΤ γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η μέχρι πρότινος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα.

Οπως αναφέρει, θεωρεί κοινωνικά άδικο τον χαρακτήρα των μέτρων, «καθώς από τα μέτρα αυτά πλήττονται μόνον και για μια άλλη φορά αυτοί που ευθύνονται ελάχιστα ή καθόλου».

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με την βουλευτή, δεν αντιστρατεύεται τις αρχές και τα ιδανικά του Κινήματος, δεν αντιστρατεύεται το στόχο για τη σωτηρία της πατρίδας και του ελληνικού λαού.

Σχόλιο δικό μας: «Ο κόσμος το έχει τύμπανο και εμείς κρυφό καμάρι». Μα πόσο βαμμένος μπορεί να είναι κάποιος για να μην παραδεχτεί ότι τα μέτρα είναι άδικα και βαρύνουν αυτούς που δεν ευθύνονται;



Φωτεινά παραδείγματα η Σ. Σακοράφα, ο Γιάννης Δημαράς και ο Β. Οικονόμου.


Δεν ξέχασαν ότι εκεί βρίσκονται για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού που τους ψήφισε και όχι για να ακολουθούν αδιέξοδες πολιτικές δεμένοι πίσω από το ακυβέρνητο άρμα που το σέρνουν πανικοβλημένα «ιμιτασιόν πράσινα άλογα» στον κατήφορο που οδηγεί στον γκρεμό!


Χαρείτε Δημοκρατία!


Διαγράφηκαν όσοι λειτούργησαν Δημοκρατικά και όχι καθεστωτικά! Ποιος την έχασε όμως τη Δημοκρατική διάθεση για να την βρουν τα τελευταία απολιθώματα της πολιτικής χούντας που φόρεσε τον μανδύα της Δημοκρατίας;


Η ιστορία όμως γράφεται τώρα. Ο καθένας διαλέγει στρατόπεδο.


Και πάλι μπράβο στη Σοφία Σακοράφα, στο Γιάννη Δημαρά και στον Βασίλη Οικονόμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.