http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

«Δεν πρέπει να μάθει ο λαός ότι κάποιοι μας πούλησαν στους κερδοσκόπους»

 
Η ανάρτηση αυτή δεν έχει σχέση με το Σιδηρόδρομο αλλά μας αφορά, αφορά όλους τους Έλληνες.


Κυρίως τα κανάλια που παραποιούν ή κρύβουν την αλήθεια και παρουσιάζουν σαν χρέος του ΟΣΕ τις υποχρεώσεις του Δημοσίου που ποτέ δεν ανέλαβε (το Δημόσιο) από το 1981 και μετά.


Οι άνθρωποι αυτοί ξεσκεπάζονται κάθε μέρα. Κάθε μέρα φαίνεται ο τρόπος που παραποιούν και παρουσιάζουν την αλήθεια έτσι ώστε να διαμορφώνουν και να καθοδηγούν την κοινή γνώμη.

Δέκα Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για την υπόθεση των short shelling (Αλήθεια η Νέα Δημοκρατία και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που είναι;)
Ήδη η δικαιοσύνη ερευνά τους λόγους για τους οποίους η Τράπεζα της Ελλάδος άλλαξε το κανονισμό του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου από 3 σε 10 δέκα μέρες, αλλαγή που διευκόλυνε την κερδοσκοπία των αγορών σε βάρος των ελληνικών τίτλων.

Τα κανάλια φυσικά αποσιωπούν το συγκεκριμένο θέμα. ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ, ή το περνούν στα ψιλά! Δεν πρέπει να μάθει ο λαός ότι κάποιοι μας πούλησαν στους κερδοσκόπους και μάλιστα τους διευκόλυναν ολοφάνερα να ανεβάσουν τα spreads ανοίγοντας την πόρτα διάπλατα στο ΔΝΤ.

Δυστυχώς για αυτούς όμως η αλήθεια δεν σταματά πλέον. Ίσως καταφέρουν να την καθυστερήσουν λίγο αλλά το νερό κύλησε και δεν γυρίζει πίσω!

Είναι νομίζουμε καιρός τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υποβάλλουν από κοινού πρόταση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής γι αυτό το θέμα απαιτώντας απαντήσεις στα ερωτήματα:

1. Ποιοι από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι πρόσφατα «σορτάριζαν» στα ελληνικά ομόλογα και επένδυαν στην πτώχευση της ελληνικής οικονομίας;

2. Ποιοι αποφάσισαν την αλλαγή του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του ελληνικού δημοσίου από 3 σε 10 μέρες και γιατί;

3. Ο υπουργός Οικονομικών, με ποια αιτιολογία έδωσε την συγκατάθεσή του στην αλλαγή αυτή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.