http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Δημοσιεύματα Τύπου που μας αφορούν!

 
Λάβαμε με email και αναρτούμε τα δημοσιεύματα του τύπου, που αφορούν το Σιδηρόδρομο αλλά και την πρωτοβουλία που ανέλαβαν επιτυχώς οι Επιστημονικοί Σύλλογοι ΟΣΕ.

Ο Σιδηρόδρομος δέχθηκε πολλές και συντονισμένες επιθέσεις από το σύνολο σχεδόν του τύπου με αιχμή το περιβόητο «χρέος» του. Πικραθήκαμε και ανησυχήσαμε όλοι όσοι αγαπούμε το Σιδηρόδρομο εξ αιτίας αυτών των επιθέσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι φωνές που αντιτάχθηκαν στην αδικία αυτή είναι λίγες και αποδυναμωμένες.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους Επιστημονικούς Συλλόγους του ΟΣΕ που με την πρωτοβουλία τους προσπάθησαν εμπεριστατωμένα και με αδιάσειστα στοιχεία να φανερώσουν την αλήθεια, να αναδείξουν τα προβλήματα και να προτείνουν τις λύσεις που χρειάζονται.

Για το σκοπό αυτό είχε δοθεί συνέντευξη τύπου στις 4 Μαΐου 2010. Την οποία παραθέτουμε ολόκληρη εδώ για όσους δεν την διάβασαν.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια αυτούς που μόχθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η προσπάθεια και ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες ενέργειες στο μέλλον.

Ο Σιδηρόδρομος δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς, είναι πάθος, είναι ιδέα, είναι ιστορία, είναι το μέλλον στις μεταφορές και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.


 


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.