http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Υπάρχουν και χειρότεροι «σοσιαλιστές» από τους δικούς μας;

 
Τάφος των Ούγγρων σοσιαλιστών το ΔΝΤ

Ριζική ανατροπή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων της Ουγγαρίας επέφερε η υπαγωγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η οποία απέβη μοιραία για τη σοσιαλιστική κυβέρνηση που πήρε την απόφαση να προσφύγει σε αυτόν τον μισητό διεθνή οργανισμό.
Αυτό απέδειξαν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των ουγγρικών βουλευτικών εκλογών, όπου κατανεμήθηκαν οι 265 από τις συνολικά 386 έδρες του κοινοβουλίου (οι υπόλοιπες 121 θα κριθούν την Κυριακή 25 Απριλίου). Επιβεβαιώθηκαν οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις για τους μέχρι την Κυριακή κυβερνώντες σοσιαλιστές. Το ποσοστό τους, από 44% που ήταν στις βουλευτικές εκλογές του 2006, κατακρημνίστηκε στο 19,3%!

....Οι σοσιαλιστές ηγέτες αυτοθαυμάζονταν επειδή μείωσαν το έλλειμμα του προϋπολογισμού από 9,3% του ΑΕΠ το 2006 σε 3,9% το 2009, αλλά ήταν ανίκανοι να συνειδητοποιήσουν τις άκρως επώδυνες συνέπειες που είχαν για τους Ούγγρους πολίτες η πτώση του ΑΕΠ κατά 6,3% μέσα στο 2009 εξαιτίας της πολιτικής της σοσιαλιστικής κυβέρνησης και η εκτίναξη της ανεργίας στο 11,2%.


2 σχόλια:

  1. ΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερο ανέκδοτο από το «έχουμε σχέδιο για έξοδο από την κρίση» εγώ δεν άκουσα, εκτός από εκείνο της «πράσινης ανάπτυξης» και το άλλο που έλεγε ότι «την κρίση θα την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν, οι έχοντες και οι κατέχοντες».
    Κυκλοφορούν και κάτι λιγότερο πικάντικα που μιλούν για «αυξήσεις μεγαλύτερες από τον πληθωρισμό», και κάποια που έλεγαν ότι «ο μισθωτός δεν αντέχει άλλα βάρη»…
    Αν τα ξέχασες να σου τα πω ολόκληρα να γελάσουμε και λίγο!
    Μέρες που είναι το χρειαζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.