http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

«Το Αμερικάνικο όνειρο πρέπει να κοιμάσαι για να το δείς!» George Carlin

 
Κάθε ομοιότητα με αυτά που μας συμβαίνουν, κάθε ομοιότητα επίσης με αυτά που συμβαίνουν στην Ρουμανία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στην πάλαι ποτέ κραταιά Βρετανία, στην Γαλλία κ.τ.λ. είναι συμπτωματική!

Ποια οργανωμένη επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα και τρίχες… αφού δεν το είπε το MEGA… δεν συμβαίνει!




 
Αυτάααα..... Άντε πάλι για ύπνο τώρα... (μήπως δούμε το όνειρο... )
 

1 σχόλιο:

  1. Δεν εξηγείται αλλιώς… ή μας ψεκάζουν ή παίρνουμε ληγμένα! Δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν σαν δεδομένο!

    Η πρωτόγνωρη επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, από την «Σοσιαλιστική» κυβέρνηση, έχει μία βάση. Είμαστε σε Δημοκρατία (όποιος θέλει ας πει ότι κάνω λάθος…) και στις Δημοκρατίες αυτούς που μας κυβερνούν κάποιοι τους ψηφίζουν και τους στηρίζουν!

    Η βάση από την οποία εξορμούν οι σημερινοί κυβερνώντες, είναι αυτοί που τους ψηφίζουν και τους στηρίζουν. Έτσι γίνεται στις Δημοκρατίες, (εκτός και αν δεν είμαστε σε Δημοκρατία…) Οπότε αυτοί που ψηφίζουν ισοπέδωση των πάντων σε μας βασίζουν τη δύναμή τους να το κάνουν.

    Όσοι διαφήμιζαν το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ φέρουν ευθύνη για αυτά που γίνονται.
    Με το νέο ασφαλιστικό 40 Χ 1,2 = 48. Με 40 χρόνια δουλειάς θα παίρνουμε ως σύνταξη το 48% των συντάξιμων αποδοχών. Η Εθνική σύνταξη εάν και εφ’ όσον υπάρχουν χρήματα… στα 65 και με εισοδηματικά κριτήρια! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ…

    Τώρα και μετά από όσα γίνονται καθημερινά… δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε λάθη σίγουρα και τα πλήρωσε, αλλά η τωρινή έκανε και συνεχίζει να κάνει εγκλήματα σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΛΛΟΘΙ του τύπου «φταίνε οι προηγούμενοι».

    ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.