http://sidirodromikos-gr.blogspot.com

Στόχος μας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ακόμη διαδικτυακό στέκι.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Νεο Blog Μετατασσομένων

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το email:


Συνάδελφοι διαχειριστές.
Κανείς μας δεν φανταζόταν αυτό που συνέβη. Κανείς μας δεν πίστευε ότι στη δύση της καριέρας μας θα αναγκαζόμασταν να πηδήξουμε από το τραίνο… και μάλιστα εν κινήσει.
Το γιατί φτάσαμε ως εδώ είναι κάτι που θα το δούμε οπωσδήποτε αλλά στην ώρα του. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα με τη σειρά.
Πρώτα πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι μετά την πτώση από το τραίνο, να τινάξουμε τις σκόνες από τα ρούχα μας, να περιποιηθούμε τυχόν μικροτραυματισμούς και μετά μαζί με τους άλλους «ανεπιθύμητους» να εξετάσουμε τα νέα δεδομένα και να οργανωθούμε.

Τα προβλήματα που θα έχουμε μπροστά μας δεν είναι λίγα. Μερικά από αυτά θα μας ενώνουν:
1)      Η Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
2)      Η εξέλιξη του θέματος που αφορά το Ταμείο Πρόνοιας
3)      Οι εξελίξεις στο συνταξιοδοτικό. Κ.τ.λ.
Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι η εργασία των μεταταγμένων σε πολλούς και διαφορετικούς φορείς, τελείως ξένους μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσουμε την επικοινωνία μεταξύ μας. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να παλεύει ο καθένας μόνος του. Σκεφτήκαμε και ξεκινήσαμε την συλλογή υπογραφών για την ίδρυση ενός συλλόγου. Έχουμε μακρύ δρόμο ακόμη αλλά θα τα καταφέρουμε. Είναι ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα και θα το κάνουμε.
Δεν θα μείνουμε εκεί που μας ανάγκασαν να πέσουμε, θα σηκωθούμε όρθιοι και θα παλέψουμε να διώξουμε την θλίψη πριν γίνει κατάθλιψη. Εξ’ άλλου δεν είναι δεδομένο ότι η μετάταξη είναι κάτι απαραίτητα κακό! Σκεφτείτε αυτά που γράφονται και λέγονται και βγάλτε συμπεράσματα…
Από τους διαχειριστές των ιστολογίων με σιδηροδρομικό περιεχόμενο θα θέλαμε να αναρτήσουν αυτό το email και να γνωστοποιήσουν στους μεταταγμένους ότι και η «ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΣΕ» εποχή έχει και αυτή το πρώτο ιστολόγιό της.http://metaose.blogspot.com , Ελπίζουμε να συμβάλουν και άλλοι στην προσπάθεια (ακούς Γιαννακίδη;) να υπάρχει ενημέρωση και σημεία αναφοράς για να μην χανόμαστε.


Ευχόμαστε ότι το καλύτερο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια.